A) FOCURI DE ARTIFICII DE EXTERIOR
OFERTA MINI - ART:

    MINI - ART - este  focul de artificii cerut pentru evenimente mici si buget mic cum ar fi nuntile, botezurile, aniversarile, petrecerile mici de firma etc, fiind un foc de artificii modest ca intensitate si durata.
  Este o varianta combinata sol-aer compusa din  jerbe de scântei ce ard timp de  1 minut la o înaltime de 3 metri, iar pe cer (2-3 minute)  o combinatie de baterii programate sa traga 2-3 minute cu efecte diferite.
OFERTA CLASIC - ART:
      CLASIC - ART - este destinat doritorilor de petreceri reusite, oferindu-le câteva clipe de vis.
     Spectacolul cuprinde fântâni arteziene ce arunca jerbe de scântei aurii la 5 m inaltime continuând cu o gama diversificata  de artificii multicolore ce explodeaza pe cer sub forma de crizanteme, bujori, ploi de meteoriti, cascade aurii etc.
   Spectacolul se poate încheia cu 2 verighete sau o inima (simpla sau dubla) de culoare rosie sau verde care apar pe cer la mare înaltime.
OFERTA MAGIC - ART:
     MAGIC - ART - asigura clipe memorabile ce încânta privirea si inima prin frumusetea spectacolului si gama diversificata de efecte vizuale si acustice, toate la o medie si mare înaltime.
       Acest spectacol va umple cerul de crizanteme, palmieri, salcii, candele romane, ploi, pesti zburatori, bujori, etc, toate acestea într-o gama diversificata de culori.
4. OFERTA SUPER - ART: Este varianta ce se stabileste împreuna cu clientul, în functie de cerintele acestuia, pretul stabilindu-se de comun acord, avându-se în vedere solicitarile clientului (intensitatea si înaltimea efectelor solicitate, precum si complexitatea acestora ).

  ***NOTA: fiecare oferta poate fi modificata în functie de cerintele clientului.

B) ARTIFICII DE INTERIOR SI DIVERSE EFECTE PIROTEHNICE

Jerbe cu si fara fum, de înaltimi si durate diferite - Jerbe fara fum 6m -  Jerbe scena - Jerbe aurii / argintii / 3 schimbari de culoare - Jeturi a 2 sau 5 m - Confetii electrice aurii - Soare rotitor mare - Soare rotitor mijlociu - Inima pirotehnica simpla sau dubla - Vulcani, flacari de scena - Fum cu flacara - Cascade interior si exterior - Jet mare, Lumânari tort - Înscrisuri pirotehnice
Prima pagina   |   Despre noi   |   Imagini   |   Filme   |   Servicii   |   Contact
Webmail

SC Luminar SRL - Page hosted by TGM
NOUTATI: FOCURI DE ARTIICII PIROMUSICALE (sincronizate pe muzica) si CASCADA DE FUM GREU PENTRU DANSUL MIRILOR (momentul tortului)